naslovnicapotrazitesadrzajjavite se


brzo petrazivanje

Posljednje Najave

Prethodne Najave

Potrazite Najave


NGO
Clan Ujedinjenih Naroda

Event

Thursday, December 24, 2020 to Friday, December 25, 2020

Poziv za nastup na slijedećim Hrvatskim svjetskim igrama 2014. godine

Hrvatske svjetske igre 2014
Poziv za nastup na slijedećim Hrvatskim svjetskim igrama (HSI) 2014. godine

Pozivaju se mladi Hrvati iz svih krajeva svijeta da se prijave za natjecanje na HSI u slijedećim ljetnim sportskim disciplinama, održavane i/ili moguće buduće: nogomet, odbojka, plivanje, stolni tenis, nogomet veterana, košarka, mali nogomet, odbojka na pijesku, rukomet, tenis, atletika, boćanje, judo, taekwondo, karate, ragbi.

Pored sudionika izvan Domovine, na Igrama sudjeluju i sudionici iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Sudionici da bi mogli sudjelovati na Igrama ne trebaju biti članovi HSK, niti bilo koje druge kulturne, sportske ili druge udruge. Nastup na igrama je u svojstvu nacionalnih timova iz raznih krajeva svijeta uključujući i Hrvatsku. Prijave za nastup ostvaruju se preko nacionalnih organizicijskih odbora, koji su uspostavljeni u svim zemljama sudionicama.

Mjesto održavanja slijedećih HSI najavit će se početkom 2013. godine. Za sve daljnje informacije obratite se organizacijama članicama Hrvatskog svjetskog kongresa (HSK) ili direktno na mrežnu stranicu HSK www.crowc.org

Stjepan Asić, glavni tajnik
Hrvatski svjetski kongres (HSK)

Contact Kanadsko Hrvatski Kongres