naslovnicapotrazitesadrzajjavite se


brzo petrazivanje

Posljednje Najave

Prethodne Najave

Potrazite Najave


NGO
Clan Ujedinjenih Naroda

Event

Sunday, December 27, 2020

Krunicom za pravdu: Molitve za hrvatske generale i branitelje

Ciklus molitve za hrvatske generale i branitelje pod nazivom 'Krunicom za pravdu’ započinje danas, 22. svibnja u crkvi sv. Frane u Zadru. Molitva krunice je u 19,30 sati, a misa u 20,00 sati. Molitva će se održavati svakog utorka u crkvi sv. Frane sve do rujna.

Svećenici, branitelji i narod Božji molit će za Boga, jer drugih nemamo, za sve naše branitelje koji su zatočeni i sve one kojima je uskraćena pravda. Molimo da se ostvaruje Božja istina, pravda i ljubav. Zamolimo dobrog Boga da nam da mir i pravdu.

Prije dvije godine početkom mjeseca listopada u dupkom punoj crkvi Uzašašće Gospodinovo u Pakoštanima, rodnoj župi generala Ante Gotovine, održana je prva u nizu sveta misa i molitva krunice za sve branitelje i hrvatske generale u Haagu. Molitveni niz se nastavio svakog petka ponajprije u mjestima simbolima Domovinskog rata Škabrnji i Kruševu, a potom u Benkovcu, Biogradu, Pridragi, Zemuniku, Sukošanu, Bibinjama, Obrovcu, Novigradu, Ražancu, Diklu..., u 30-ak župa diljem Zadarske nadbiskupije.

http://www.icty-injustice.org/krunicom-za-pravdu-molitve-za-
hrvatske-generale-i-branitelje

Contact Kanadsko Hrvatski Kongres