naslovnicapotrazitesadrzajjavite se


brzo petrazivanje

Posljednje Najave

Prethodne Najave

Potrazite Najave


NGO
Clan Ujedinjenih Naroda

Event

Wednesday, October 21, 2020 to Tuesday, April 21, 2020

Susret Hrvatske katolicke mladezi

Jure Strika

P O Z I V
na Susret Hrvatske katolicke mladezi u Zadru 2010. godine

Postovani,

U Zadru ce se 8. i 9. svibnja 2010. godine odrzati 6. Nacionalni susret Hrvatske katolicke mladezi na kojem ce sudjelovati mladi vjernici iz cijele Hrvatske. Tradicionalno na ovim Susretima sudjeluju i mladi vjernici iz Bosne i Hercegovine i Srbije.

Zelja domacina, Zadarske nadbiskupe, jest da ovaj 6. Susret po prvi put preraste u Svjetski susret Hrvatske katolicke mladezi na kojem bi sudjelovali mladi Hrvati iz cijeloga svijeta. Zbog toga je zadarski nadbiskup mons. Ivan Prenda uputio poziv na sudjelovanje svim mladim Hrvatima u Domovini i svijetu (vidi sluzbene web stranice Susreta).

Cilj je da svaka hrvatska zupa (misija) u svijetu posalje bar dvoje hodocasnika na Susret u Zadar i da na taj nacin Hrvatska katolicka mladez iz svijeta simbolicki dozivi zajednistvo sa svojom bracom iz Domovine. Podrazumijeva se da su moguce i prijave veceg broja hodocasnika (autobusa), pogotovo iz blizih zemalja Zapadne Europe.

Pozivamo Vas da potaknete Vase mlade za dolazak na ovo hodocasce. Sigurni smo da Gospodin sprema predivne stvari za njih i da ce to biti jedno veliko osobno iskustvo koje ce biti podijeljeno s mladima po povratku u svoje zupe. Naglasavamo da je smjestaj organiziran po obiteljima (besplatno) i da se za hodocasnike iz inozemstva prema potrebi moze produziti na nekoliko dana.

Prijave iz inozemstva vrse se putem elektronicke poste na adresu:

jstrika@lycos.com

Hrvatski svjetski kongres (HSK) tajnistvo

Contact Kanadsko Hrvatski Kongres